کارگاه تولیدی چهار شیره با به کارگیری از بروز ترین دستگاه ها به تولید این ماده مغذی می پردازد. آیا تا به حال از این ماده مغذی استفاده کرده اید؟
چهار شیره یک ماده مفید برای درمان کم خونی و فقر آهن، یبوست، بیماری های استخوانی می باشد.
این شیره پرانرژی باعث تقویت قوای جنسی و تقویت حافظه می شود.
چهار شیره سرشار از ویتامین های زیر می باشد.
• A
• B
• C
• پتاسیم
• کلسیم
• منگنز
استفاده از این ماده در تب بری مفید می باشد و در رفع سرماخوردگی و گلودرد، تقویت بینایی، تقویت قلب موثر است.
این محصول ویژه حاوی فیبر است و در درمان سوء هاضمه بسیار کار آمد است.
چهار شیره طبیعی
چهار شیره طبیعی از ترکیب شیره چهار میوه تشکیل می شود که هر کدام دارای خواص خاص خود می باشد.
شیره انگور: شیره انگور درست مانند خود انگور دارای مقدار قابل توجهی مواد مغذی می باشد خوردن شیره انگور پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده را سبب می شود.
شیره توت: میوه توت سرشار از فیبر به مقدار زیاد است، به همین دلیل ملین خوبی می باشد.
شیره خرما: استفاده از شیره خرما سبب فعال شدن سلول های عصبی و همچنین مانع ایجاد کم خونی در افراد می گردد.
شیره خرما، بهبود دهنده دردهای روماتیسمی و امراض شریانی و وریدی می باشد.
شیره انجیرمیوه انجیر در طب سنتی دارای طبع گرم و تر می باشد.
استفاده از شیره انجیر سبب افزایش تعرق بدن می شود.
این ماده ادرار آور است و حرارت بدن را كاهش می دهد و مفید در جهت رفع یبوست
کارگاه تولیدی چهار شیره
در کارگاه تولیدی چهار شیره در ابتدا میوه های انگور توت خرما و انجیر را از باغداران خریداری کرده.
سپس با جداسازی میوه های با کیفیت آن ها را شسته و تمیز می کنند.
بعد از آن میوه ها را در یک دیگ بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهند.
هم زمان ریختن میوه ها داخل دیگ آب را هم بعنوان حلال اضافه می کننده و هم می زنند.
پس از اینکه میو ها به خوبی له شدند آن ها را از صافی های بزرگ رد کرده و ماده ای زلال و شفاف بدست می آید.
در این کارگاه تولیدی چهار شیره سعی می شود که مرغوب ترین و با کیفیت ترین شیره ها تولید و در اختیار مردم قرار می دهند.
با کیفیت ترین چهار شیره
بهترین چهار شیره ها را می توان در بازارهای ایران جست و جو کرد به ویژه در شهرهایی که مهد تولید میوه های کاربردی این ماده هستند.
چهار شیره با کیفیت که در کارگاه تولیدی چهار شیره تولید می شود دارای ویژگی های زیر می باشد:
• رنگی زلال و شفاف
• دارای غلظت مناسب
• عطر و رایحه میوه ها
• دارای شیرینی های طبیعی
• بدون ذره ای ماده افزودنی
• ماندگاری و دوام بالا
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.