کارگاه تولیدی شیره خرما با استفاده از خرما ایرانی مرغوب به تولید این ماده مغذی می پردازد. شیره خرما ماده ای پرخاصیت برای تمام رده سنی می باشد.
اکثر خانواده های ایرانی بر این باورند، شیره هایی که به روش سنتی تهیه میشوند، دارای خاصیت بیشتر هستند.
به این دلیل که شیره خانگی در مقایسه با انواع صنعتی ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.
در ضمن این که به شیره های صنعتی تیز اب و آب آهک زیاد تری میزنند. و به همین دلیل رنگ آن ها روشن تر می باشد.
به عقیده آنان این نشان دهنده زیان آور بودن محصول و نداشتن خواص تغذیه ای مفید می باشد. اما آیا همه این باور ها واقعیت دارند؟
در کارگاه تولیدی شیره خرما برای حفظ خواص علی الخصوص شیره خرما کمک میکند این که میوه را در اثر نیروی وزن برهم فشرده و شیره آن را میگیرند.
شیره خرما صنعتی
شیره خرما از جمله مواد پر انرژی برای بدن می باشد.
همچنین برای مواقعی که بدن انسان به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین ماده غذایی محسوب می گردد.
شیره خرما به روش صنعتی به کمک آب و حرارت ملایم، مواد جامد محلول در آب میوه کاملاً رسیده به دست می آید.
شیره خرما تولید شده به روش صنعتی در گروه صنایع تبدیلی خرما به شیره به شمار می رود.
همچنین شیره خرما به صورت سنتی از میوه خرما حاصل می گردد.
در این روش از روی هم انباشتن خرما در محل های خاص نگهداری خرما حاصل می گردد و پس از تصفیه آن، بسته بندی می شود.
شیره خرما تمامی خواص خرما را دارا می باشد.
این ماده حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده ی صبحانه باعث فعال شدن سلول های عصبی و همچنین مانع ایجاد کم خونی در افراد می گردد .
کارگاه تولیدی شیره خرما
شیره خرما یک ماده مغذی بسیار غنی از کربوهیدرات است.
از این ماده به عنوان یک ماده غذایی انرژی زا که به راحتی قابل هضم و جذب می باشد، استفاده می گردد.
ماده مغذی شیره خرمـا یکـی از با ارزشت رین فراورده هاي خرما است.
که سرشار از قند هاي ارگانیک نظیر فروکتوز و گلوکز می باشـد.
در کارگاه تولیدی شیره خرما این ماده مغذی را در صنایع مختلف تبدیل به انواع فرآورده ها می کنند که عبارتند از:
- نوشابه ها
- سس خرما
- ترشی خرما
- خود شيره بصورت مستقيم در خانواده ها
- استفاده به عنوان شيرين كننده
- بستني هاي ميوه اي
- شيريني هاي گوناگون
- انواع مربا ها
- آبمیوه ها
بهترین تولیدی شیره خرما
شیره خرما از فراوردههاي با ارزش ثانویه خرما می باشد و سرشار از قند طبیعی بوده و براي افراد دیابتی کم ضرر می باشد.
بهترین تولیدی شیره خرما را با مقدار فراوانی پتاسیم، کلسیم و آهن تولید می کند.
این ماده برای تغذیــه کودکــان در رشــد و بـانوان در زمـان شیردهی غذايی مفیـدي می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.