کارخانه تولید شیره سیب طبیعی، این محصول را به گونه ای تولید می کند؛ که ارزش غذایی میوه به میزان بالایی محفوظ بماند. شیره سیب حاوی مقدار زیادی ویتامین، آهن و سایر مواد مغذی است.
سیب یکی از بهترین، محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه های موجود در طبیعت است. سیب را به صورت های زیر مورد مصرف خوراکی قرار می دهند:
- خوردن سیب تازه
- سیب خشک شده
- شیره سیب
- آب سیب
- مربای سیب
- کنسانتره سیب
یکی از بهترین موارد ذکر شده در بالا، شیره سیب می باشد. شیره سیب از حرارت دادن آب سیب به دست می آید. به این ترتیب حجم آب میوه کاهش یافته و به راحتی می توان آن را نگهداری کرد.
از شیره سیب می توان برای تهیه یک شربت گوارا، خوش طعم و طبیعی استفاده کرد. مسلماً استفاده از شیره طبیعی میوه ها دارای مزایای زیادی است.
کارخانه تولید شیره سیب
کارخانه تولید شیره سیب طبیعی با استفاده از دستگاه های صنعتی پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا کار تغلیظ آب سیب را انجام می دهد.
در کارخانه ها فرآیند غلیظ سازی آب میوه با حرارت کمتر و در زمان کوتاه تری انجام می گیرد. در حالی که تهیه شیره سیب به روش سنتی به حرارت زیادی نیاز دارد.
در نتیجه شیره تولید شده در کارخانه، مواد مغذی بیشتری دارد. البته به نظر می رسد؛ قند موجود در شیره خانگی به دلیل قهوه ای شدن آن، بهتر باشد.
تولید انواع شیره سیب
کارخانه تولید شیره سیب، این محصول را به روش کاملاً طبیعی تهیه می کند. لازم به ذکر است؛ که شیره میوه نیازی به موارد نگهدارنده نداشته و به مدت طولانی می توان از آن استفاده کرد.
امروزه در بازار شاهد انواع شیره سیب می باشیم. این شیره ها از جنبه های زیر با هم تفاوت دارند:
- نوع و گونه سیب های به کار رفته
- رنگ شیره سیب
- غلظت شیره سیب
- میزان طبیعی بودن و کیفیت شیره
- کارخانه ای یا خانگی بودن
- نوع بسته بندی
- زمان تولید و تاریخ انقضا
- مکان تولید
در مورد غلظت شیره سیب باید گفت؛ که هر چه این ماده غلیظ تر باشد؛ مواد مغذی آن فشرده تر و ماندگاری آن بیشتر است. اما علت اصلی اختلاف رنگ شیره ها به نحوه تولید آنها بر می گردد. با توجه به آنچه که در بخش قبل درباره طرز تهیه شیره کارخانه ای گفته شد؛ شیره سیب صنعتی نسبت به شیره خانگی رنگ روشن تری دارد.
شیره سیب طبیعی
شیره سیب طبیعی دارای مواد مغذی بسیاری است؛ که مهم ترین آنها در اینجا نام برده شده اند:
- آهن
- ویتامین ها (A B C)
- مواد معدنی مفید برای بدن
- خاصیت آنتی اکسیدانی
- مقدار زیادی فیبر
در نتیجه شیره سیب نیز مانند شیره خرما و انگور برای پیشگیری و درمان کم خونی، ضعف و مشکلات گوارشی موثر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.