قیمت انواع شیره سیب درختی

قیمت انواع شیره سیب درختی با توجه به برخی فاکتورهای کیفی متغیر است. امروزه مصرف شیره سیب طبیعی جهت درمان بسیاری بیماری ها توسط کارشناسان توصیه می شود.

قیمت انواع شیره سیب درختی با توجه به نوع سیب، روش تهیه شیره و هم چنین درجه کیفی آن متغیر است. همانطور که می دانید از انواع سیب زرد و قرمز، شیره و مایه غلیظی تولید می کنند که اغلب جنبه درمانی دارد.

در بازار، شیره سیب درختی بعد از شیره های انگور، خرما و توت جزء پرفروش ترین ها هستند. البته شناخت فواید مصرف روزانه شیره سیب خالی از لطف نیست که برخی از آنها اشاره خواهیم نمود.

قیمت انواع شیره سیب

انواع سیب درختی در ایران

در ایران انواع مختلفی درخت سیب در اکثر نقاط کشور، کاشته می شوند. محیط مناسب برای رشد درخت سیب، مناطق سردسیر و اغلب کوهستانی است.
در ایران، گونه های مختلفی از سیب درختی کاشته می شود که برخی از آنها عبارتند از:

  • سیب گلاب
  • سیب مشهد
  • سیب اهر
  • سیب اردبیل
  • سیب مراغه
  • سیب قرمز رضائیه
  • سیب انگلیسی شیراز
  • سیب قندک کاشان
  • سیب کولی محلات
  • سیب سلطانی شبستر

این چند نمونه سیب، نمونه های بومی برخی استان های کشور هستند که از نظر سایز و اندازه با یکدیگر متفاوت می باشند.

قیمت انواع شیره سیب

بازار شیره سیب درختی

از انواع سیب درختی بومی ایران، نمونه های مرغوب شیره تهیه و تولید می شود. مراحل تولید شیره سیب نیز مانند دیگر انواع شیره های طبیعی است که نیاز به صرف وقت زیادی دارد.
شیره سیب طبیعی و خالص فواید بیشماری برای بدن دارد که برخی از مهترین آنها شامل موارد زیر می شود:

  • رفع تنگی نفس
  • تقویت قلب و معده
  • درمان کم خونی
  • درمان نقرس
  • رفع بی خوابی
  • درمان بیماری های دستگاه ادراری

طعم شیره سیب زرد به مراتب شیرین تر از نوع قرمز رنگ آن است اما رنگ شیره سیب قرمز، تیره تر می باشد. بازار فروش شیره سیب ارگانیک در تمام نقاط کشور رونق دارد و تهیه آن در مراکزی مانند عطاری ها امکان پذیر است.

قیمت انواع شیره سیب

قیمت انواع شیره سیب مرغوب

شیره سیب مرغوب و درجه یک، قوام بالایی دارد و به هیچ عنوان در دمای اتاق قندک نمی زند. بنابراین از خرید شیره های رقیق که بیش از حد شیرین هستند، خودداری نمایید چرا که در ترکیب آنها از شکر استفاده شده است.

قیمت انواع شیره سیب درختی درجه یک در بازار بر حسب همین ویژگی ها تعیین می شود. به این معنی که هر چقدر غلظت شیره سیب بیشتر باشد، درجه کیفی و قیمت فروش آن نیز بالاتر خواهد بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما