تولید کننده چهار شیره طبیعی

تولید کننده چهار شیره طبیعی، پدید آورنده یک ماده طبیعی شیرین با ارزش غذایی بالا می باشد. چهار شیره از میوه های خرما، انجیر، توت و انگور به دست آمده است.
چهارشیره طبیعی، همان طور که از نامش مشخص است؛ محصول چهار میوه متفاوت می باشد. این میوه ها به طور معمول عبارتند از:

  • خرما
  • انگور
  • توت سفید
  • انجیر

واضح است؛ که این شیره ترکیبی، دارای خواص هر چهار میوه می باشد. هر چند که در فرآیند تولید شیره، مقدار قابل توجهی از ویتامین میوه ها (به خصوص ویتامین C) کاهش می یابد؛ اما اکثر خواص میوه به قوت خود باقی است.

تولید کننده چهار شیره

تولید کننده چهار شیره

یکی از بهترین شیرین کننده های طبیعی، توسط تولید کننده چهار شیره به وجود می آید.
تولید هر یک از شیره های خرما، انجیر، انگور و توت، روش های خاص خود را دارد. اما به طور کلی شیره میوه از حرارت دادن و تغلیظ آب میوه ها به دست می آید. لازم به ذکر است؛ که شیوه تولید سنتی و خانگی شیره به کلی با روش تهیه صنعتی و کارخانه ای آن متفاوت است.
در کارخانه های صنعتی با کمک دستگاه های پیشرفته تغلیظ، آب میوه با حرارت کمتر و سرعت بیشتری به شیره تبدیل می شود. در نتیجه بسیاری از مواد مغذی آن محفوظ می ماند.

تولید کننده چهار شیره

چهار شیره طبیعی

تولید کننده چهار شیره، این محصول را معمولاً به صورت طبیعی تهیه می کند. زیرا وقتی میوه ها به شیره تبدیل می شوند؛ به مدت طولانی قابل نگهداری بوده و نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.
چهار شیره ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و حاوی مواد مغذی زیر است:

  • پتاسیم
  • کلسیم
  • آهن
  • منگنز
  • ویتامین A، B و C
  • مقدار زیادی فیبر
  • آنتی اکسیدان

این مواد مغذی باعث می شوند؛ چهار شیره یک ماده غذایی پر خاصیت باشد. از جمله این خواص به موارد زیر اشاره می شود:

  • برای درمان سرما خوردگی مفید است.
  • تب بر و ضد گلو درد
  • تقویت عمومی بدن
  • تقویت ذهن و حافظه
  • پیشگیری و درمان کم خونی یا فقر آهن
  • درمان مشکلات گوارشی سوء هاضمه و یبوست

تولید کننده چهار شیره

فروش چهار شیره طبیعی

چهار شیره طبیعی در مغازه های مختلف مواد غذایی به فروش می رسد. بهترین شیوه برای خرید این محصول مراجعه مستقیم به تولید کننده چهار شیره است. به این ترتیب علاوه بر خرید چهار شیره با قیمت مناسب، می توان از کیفیت و تازگی آن نیز مطمئن بود.
فروش چهار شیره در بسته بندی های مختلف بزرگ و کوچک یا به صورت فله انجام می شود. مزیت تبدیل میوه ها به شیره، قابل نگهداری بودن و حمل و نقل آسان آن است. به طوری که چهار شیره را می توان تا مدت ها بدون یخچال نگهداری کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما