تولید شیره انجیر ارگانیک ارزان قیمت

تولید شیره انجیر ارگانیک به عنوان یکی از صنایع تبدیلی، در رونق کشت انجیر بسیار موثر است.

بدیهی ست با افزایش تولید و بالا رفتن تجربه، قیمت تمام شده کاهش یافته و منجر به ارزان تر شدن آن می شود.

رونق صنایع تبدیلی می تواند از جهات متعدد سودآوری را به همراه داشته باشد.

با تبدیل انواع محصولات، می توان محصول ثانویه را در بازار های جهانی با قیمت مناسب به فروش رساند.

ارزش افزوده ناشی از تبدیل، موجب می شود که سود فروش محصولات ثانویه از میوه خام آن بیشتر باشد.

ضمن اینکه با بالا رفتن مصرف ماده اولیه، کشاورزان تولیدکننده هم تولید خود را افزایش می دهند و از انگیزه و انرژی بیشتری برای کشت برخوردار می گردند.

خواص انجیر تازه و خشک

بد نیست خواص انجیر را مرور کنیم. خواص بی شمار آن موجب شده که پرداختن به انواع صنایع تبدیلی برای انجیر، امری اجتناب ناپذیر باشد.

• فیبر بالا
• منبع خوب کلسیم و فسفر و پتاسیم
• فاقد سدیم و چربی و کلسترول
• رفع یبوست
• تقویت هاضمه
• افزایش نیروی جنسی
• موثر در درمان مشکلات پوستی
• رفع بوی بد دهان
• کاهش حرارت بدن

تولید شیره انجیر ارگانیک

صنایع تبدیلی انجیر در ایران

انجیر در چند استان ایران به وفور کشت می شود. فقط از سطح باغات شهرستان گلوگاه در استان مازندران سالانه حدود 2هزار تن برداشت صورت می گیرد.

بخشی از این محصول به صورت تازه خوری استفاده می شود اما لازم است قسمت دیگر آن به صورت انجیر خشک، مربا و شیره انگور وارد بازار شود.

برای این منظور باید صنایع تبدیلی در مجاورت باغ ها مستقر شوند.

 

متاسفانه مشکلی که همه ساله کشاورزان، پس از برداشت محصول خود با آن مواجه هستند هدر رفتن بخش زیادی از حاصل زحماتشان است.

با وجود اینکه همه می دانند ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی در کنار مزارع و باغ ها امری اجتناب ناپذیر است.

اما در عمل آنگونه که باید اقدام نمی شود و حاصل زحمت کشاورزان در مقیاس دهها تن تلف می شود.

سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند با سرمایه گذاری در این بخش، هم خود به سود مناسبی برسند.

و هم به اشتغال در روستاها و نیز رونق کشاورزی کمک نمایند.

تولید شیره انجیر ارگانیک

تولید شیره انجیر ارگانیک صنعتی و سنتی

بد نیست ببینیم مراحل تولید شیره انجیر صنعتی و سنتی چه تفاوتی دارند .

در هر دو روش آب خارج شده از انجیر تغلیظ می شود و شیره به دست می آید اما:

• در روش صنعتی فرایند شست و شو به صورت کاملا بهداشتی انجام می شود و ضایعات به طور کامل از انجیر جدا می شوند.
• در روش سنتی حرارت بالاست. حرارت بالا می تواند مواد مغذی را از بین ببرد. در روش صنعتی این مشکل با استفاده از دیگ های خلا حل شده است. حرارت پایین تر و سرعت بالاتر تولید، با استفاده از این دیگ ها عملی ست.
• رنگ محصول در روش صنعتی روشن تر است.
• بسته بندی به صورت مکانیزه و بهداشتی انجام می شود و برچسب محصول اطلاعات لازم را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.

مصرف شیره و باید ها و نباید های آن

شیره ها حاوی مقادیر زیادی قند هستند.

همانطور که می دانیم قند معمولی که مصرف می کنیم همان ساکارز است که قندی ساده به شمار می رود.

اما در شیره، قندهای پیچیده تر مثل فروکتوز هم وجود دارد.

علاوه بر آن در شیره، مواد مغذی دیگری مانند فیبر و … وجود دارد که با مصرف شیره، بدن از آنها هم بهره مند می شود.

اما باید دقت کرد که در مصرف هر ماده غذایی باید جانب اعتدال را رعایت نمود.

وجود کالری بالا در شیره به این معنی ست که مصرف مقدار کمی از آن انرژی بالایی به بدن می رساند و می تواند موجب چاقی و عوارض ناشی از آن شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما