معجون چهار شیره 1 کیلویی درجه یک را می توان به عنوان مقوی ترین صبحانه ایرانی در نظر گرفت.
خصوصا اگر بتوانید معجون چهار شیره ارگانیک و خانگی را تهیه کرد.
اما از چه طریقی می توان شیره های خالص تهیه کرد؟
متاسفانه در ایران تمامی خانوار ها و مصرف کنندگان خیال می کنند وقتی شیره صنعتی را تهیه می کنند.
معتقدند که افزودنی و رنگ یا نگهدارنده های غذایی بر آن اضافه شده است.
البته حق دارند بر طبع برای تولید با تناژ بالا و سپس نگهداری حداقل 6 ماه الی یک ساله نیاز است تا بعضی از مواد افزودنی را بر آن بیفزایند.
اما خوشبختانه در شهر هایی که خرید چهار شیره خصوصا در مناطق غربی کشور به صورت ارگانیک تهیه می شود و می توان از این ناحیه ها خریداری نمود.
معجون چهار شیره طبیعی ارگانیک
اما حال سوال اینجاست که به چه شکلی معجون چهار شیره را می توانیم تهیه کنیم؟
سوال بعدی اینجاس که چهار شیره طبیعی اصل چه ویژگی هایی دارد؟
• رنگ قهوه ای شیره
• مزه ملس بودن آن
• ترش نبودن شیره
• نداشتن مزه ماندگی
• میزان غلظت چهار شیره
• ظرف بسته بندی آن
به طور مثال هنگام خرید چهار شیره ارگانیک کمی از آن را بچشید و مزه کنید.
اگر رگه ای از ترش بودن و یا ته گرفتگی طعم ترش را داشته باشد.
ممکن است شیره با روش های اصولی تولید نشده و یا مانده باشد.
که حتما باید دقت کنید این چنین شیره هایی را تهیه نکرده زیرا به جای خواص و فایده به شما ضرر خواهد رساند.
خرید عمده معجون چهار شیره
امروزه تقریبا در یخچال اکثر خانواده های ایرانی انواع شیره جات برای صبحانه یا حداقل به عنوان کمک در رشد کودکان و بلوغ نوجوانان وجود دارد.
کامل ترین شیره را می توان چهار شیره نام برد.
که شیره انگور، خرما، توت و انجیر به صورت مخلوط است و بیشترین خواص را خوهد داشت.
به علت تقاضای بالا بسیاری از سوپر مارکت ها یا مراکز فروش دارو گیاهی چهار شیره ارگانیک را به صورت فله ای تهیه کرده.
و سپس در بسته های یک یا نیم کیلویی بسته بندی می کنند.
نگران لوگو و آرم بسته بندی آن نباشید، وقتی از مراکز قابل اعتماد خرید خود را انجام دهید.
جای هیچ نگرانی برای اصل و تقلبی بودن آن وجود نخواهد داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.