خرما یا رطب درختی است که به ان نخل گفته می شود و دارای میوه ای شیرین دارای پوستی نازک و هسته ای بسیار سخت است که به صورت خوشه ای از شاخه ها ی درخت اویزان است.
از خرما عصاره ای به دست می اید به نام شیره که خواص فوق العاده ای دارد برای تهیه ی شیره خرما درجه یک باید نکات و شرایطی اجرا شود تا بتوان به محصولی با کیفیت دست یافت.
علت شکرک زدن شیره خرما سنتی چیست؟
ویژگی دیگر شیره ی خرما این است که ته نشین نمی شود و شکرک نمی زند که اگر شکرک بزند یعنی مرغوب و اصل نمی باشد در هنگام خرید باید به این نکات مهم توجه شود.
شیره ی خرما ی طبیعی و اصل دارای ویژگی ها یی است که ان را از شیره ها ی خرما ی تقلبی جدا می کند البته تشخیص شیره ی خرما ی با کیفیت از شیره ی خرما ی تقلبی کار چندان اسانی نیست.
از مهم تر ین ویژگی ها ی شیره ی خرمای طبیعی و شیره ی خرما ی مرغوب رنگ ان می باشد که رنگی بسیار تیره دارد در صورتی که شیره ی خرما رنگ روشن داشته باشد تقلبی می باشد.
البته رنگ شیره ی خرما متناسب با خرما یی که استفاده می شود متفاوت است اما به طور کلی رنگی تیره دارند ویژگی دیگر شیره ی خرما غلظت ان است که تقریبا مثل عسل است.
ویژگی دیگر طعم شیره ی خرما می باشد که شیرین است هم چنین این که شیره ی خرما ی اصل شفاف است که به دلیل استفاده از خاک شیره در تهیه ی ان می باشد.
فواید مصرف شیره خرما درجه یک برای
شیره ی خرما فواید زیادی برای سلامتی دارد از جمله خواص شیره خرما یک ماده ی غذایی سر شار از انرژی است و هم چنین قدرت یاد گیری کودکان و دانش اموز ان را افزایش می دهد.
شیره ی خرما سر شار از فیبر است که فرایند دفع را آسان می کند و برای بهبود عمل کرد دست گاه گوارش مفید است و از شب کور ی و خشکی و عفونت چشم پیش گیری می کند.
مصرف شیره ی خرما برای زنان بار دار بسیار مفید است و زایمان را راحت تر می کند فولات و اهن و اسید فو لیک موجود در آن برای درمان کم خونی بسیار مفید است.
شیره ی خرما سر شار از ویتامین ها ی گروه ب است که باعث تعادل اعصاب و رفع ضعف و خستگی می شود و مصرف روزانه ی ان برای افرادی که می خواهند چاق شوند مناسب است.
شیره ی خرما برای پوست بسیار مناسب است از جمله پوست را صاف تر می کند و خاصیت ضد پیری دارد هم چنین قوای جنسی را افزایش می دهد و باعث افزایش رشد مو ها می شود.
مصرف شیره ی خرما کلسترول بد و فشار خون بالا را کاهش می دهد و از این طریق به سلامت بیش تر قلب و پیش گیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند.
خواص و فواید بی نظیر ی که این ماده ی غذایی دارد آن را به یک غذای پر طرف دار تبدیل کرده است که می توان در هر وعده ی غذایی آن را مصرف کرد و لذت برد.
پخش عمده شیره خرما سنتی درجه یک
شیره خرما سنتی شیره ای است که توسط روش های سنتی تهیه می شود از جمله ی این روش ها روش اول جوشاندن روش دوم تهیه در حوض چه های سیمانی است که مزایا و معایبی دارد.
شیره خرما عمده اغلب توسط باغ داران نخل انجام می شود که محصول عمده ای تولید می کنند و می توانند از ان فراورده های مختلف از جمله شیره خرما به روش سنتی تهیه و پخش عمده می کنند.
شیره خرما شکرک زده شیره ای مرغوب نیست و در صورتی که شیره ی خرما شکرک بزند نشان دهنده بی کیفیتی محصول می باشد پس از خرید آن امتناع کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.