قیمت شیره خرما صادراتی در بازار ایران دارای نوساناتی می باشد. شیره خرما یکی از بهترین و مغذی ترین مواد غذایی طبیعی شیرین بوده و به روش های گوناگون می توان آن را در وعده های غذایی مصرف کرد.
یکی از بهترین و مغذی ترین مواد شیرین کننده طبیعی، شیره خرما است. خواص شیره خرما و ترکیبات موجود در آن همانند خرما می باشد. از جمله این مواد مغذی می توان موارد زیر را نام برد:
- آهن
- فسفر
- منگنز
- کلسیم
- پتاسیم
- مس
- ویتامین A و B
شیره خرما در بازار ایران
قیمت شیره خرما صادراتی در بازار ایران، دارای تنوع زیادی است. مهم ترین علت اختلاف قیمت شیره خرما در بازار را می توان وجود ارقام زیاد خرما در استان های مختلف ایران دانست.
مناطق جنوبی ایران مانند خوزستان، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان، پرورش دهندگان اصلی خرما هستند.
میزان فروش داخلی و خارجی شیره خرمای ایران بسیار بالا می باشد. خریداران، شیره خرما را برای دست یابی به خواص بی نظیر آن تهیه می کنند. از جمله فواید خوردن شیره خرما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درمان کم خونی
- مبارزه با مشکلات گوارشی
- تقویت قلب
- تقویت استخوان ها
- تقویت بینایی
- پاک سازی کبد
صادرات شیره خرما ایران
قیمت شیره خرما صادراتی ایران به موارد مختلفی از جمله نوع خرما بستگی دارد.
به دلیل ارزش غذایی بالا و کیفیت شیره خرمای ایرانی، هر ساله بخش قابل توجهی از شیره خرمای تولید شده در ایران به کشورهای دیگر صادر می شود.
شیره خرما صادراتی ایران، از مرغوب ترین و بهترین خرماها، به روش کاملاً بهداشتی تولید شده است. شیره خرما را می توان به راحتی و بدون استفاده از مواد نگهدارنده به مدت طولانی نگهداری کرد.
قیمت شیره خرما صادراتی
قیمت شیره خرما صادراتی ایران با توجه به:
- گونه خرما
- نحوه تولید آن
تعیین می شود.
به طور کلی دو روش برای تهیه شیره خرما وجود دارد:
- روش سنتی
- روش صنعتی
که هر کدام از اینها نیز شامل چند زیر روش می باشند.
به عنوان مثال روش های رایج تولید سنتی شیره خرما را می توان سه طریق گرم (جوشاندن)، روش تهیه شیره در حوضچه های سیمانی و روش تولید شیره خرما با سبدهای حصیری دانست. بنابراین طبیعی است؛ که شیره خرما با قیمت های مختلف در بازار به فروش برسد.
شیره خرما را می توان در وعده صبحانه یا به عنوان میان وعده مصرف کرد. به عنوان نمونه: شیره خرما با شیر برنج، خامه، کره و ارده.
علاوه بر این در بسیاری از نقاط کشور به خصوص مناطق خرماخیز از شیره خرما برای تهیه حلوا استفاده می کنند. البته مصرف شیره خرما به تنهایی نیز مفید بوده و بسیار انرژی زا می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.