کارخانجات تولید شیره انگور ترنگ

کارخانجات تولید شیره انگور، با استفاده از متدی جدید و بهره گیری از بروز ترین تکنولوژی روز به تولید شیره های مختلف می پردازند. استفاده از این شیره های ارگانیک عاری از فایده نیست.
میوه انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مغذی در میان دیگر میوه ها است.
این میوه دارای رنگ و اندازه و کیفیت های مختلفی است.
انگور از قدیمی ترین تولید های کهن ایران است و در بسیار از استان های کشور کشت می شود.
یکی از استان های غنی در زمینه تولید انگور و سایر مشتقات آن از قبیل شیره انگور، کشمش و… استان همدان است.
تا حدی که شهر ملایر این استان به عنوان شهر جهانی انگور در سطح دنیا معروف است.
بر همین اساس کارخانجات تولید شیره انگور یکی از مرغوب ترین انواع شیره انگور را در ایران تولید می کند و برای شما مشتریان عزیز عرضه می کند.

 

شیره انگور ترنگ

شیره انگور ترنگ که از عصاره تغلیظ شده میوه انگور تولید می شود و تمام خواص آن را در خود دارد.
این شیره حاوی ویتامین‌ های زیر می باشد.
• A
• B
• C
• D
و همچنین دارای املاح معدنی زیادی می باشند.
• آهن
• منیزیم
• منگنز
• کلر
• ید
• آرسنیک
• فسفر
• سیلیس
این ماده خوراکی، بسیار انرژی زا بوده و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شود.

شیره انگور ترنگ

 

کارخانجات تولید شیره انگور

تولید شیره انگور ترنگ در روش صنعتی تا حدودی با تولید شیره میوه های دیگر مشابه می باشد.
فرآیند تولید شیره انگور ترنگ در کارخانجات تولید شیره انگور به صورت زیر می باشد.
• ابتدا انگور شست و شو می شود.
• انگور های شسته شده وارد دستگاه جدا کن می شوند.
• انگور های خالص به قسمت خرد کن انتقال داده می شوند.
• با عبور از صافی آب و تفاله آن جدا می شود.
• عصاره حاصل به ظرف های پخت انتقال پیدا می کند.
• حرارت دهی می شود برای رسیدن به غلظت کافی.
• سپس مرحله بسته بندی می باشد.
• به انبار جهت توزیع انتقال می یابد.

 

مرغوب ترین شیره انگور

مرغوب ترین شیره انگور

شیره انگور مرغوب در کارخانجات تولید شیره انگور ترنگ با کیفیت بالا تهیه و تولید می شوند.
شیره های انگور تولید شده در این کارخانه دارای مشخصات زیر می باشد.
• شیره‌انگور ترنگ لازم نیست در یخچال نگهداری شود.
• در صورتی در بیرون یخچال کپک بزند و یا ترش شود شیره ترنگ نیست.
• شیره‌های رقیق دارای رطوبت و آب بالاتر و قند کمتر هستند.
• شیره‌ای که یک غلظت مناسب دارد دارای مواد مغذی بیشتری است و مقوی‌تر است.
• شیره مرغوب دارای رنگ شفاف بوده و نباید کدر باشد.
• شیره ترنگ دارای طعم طبیعی میوه انگور می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما