پخش عمده شیره انجیر ارگانیک

پخش عمده شیره انجیر با توجه به تولید انبوه میوه درخت انجیر در ایران به صورت گسترده انجام می شود. این شیره از میوه ای با خواص بسیار بالا تولید می شود.
شیره انجیر یک ماده غلیظ دارای رنگ قرمز تیره مایل به قهوه ای است که در تولید آن فقط از خرما استفاده می شود.
تهیه این ماده مغذی زیاد سخت نیست به خصوص که کشور ایران معدن تولید این ماده مغذی است.
این شربت مفید می تواند جایگزین سالمی برای سایر نوشیدنی‌ های صنعتی می باشد.

بخصوص اگر شما وگان باشید که این به کار شما می‌آید.
از سوی دیگر شیره انجیر مناسب شیرینی جات است و همچنین از انجیری بدست می‌آید که دارای خواص تغذیه‌ ای بالا است.
درست است که مقدار بسیار اندکی از خواص تغذیه‌ ای انجیر به هنگام بدست آمدن شیره از میان می‌رود.
اما در مقایسه با سایر شیرین کننده ‌های صنعتی هنوز دارای مقداری مواد معدنی مغذی بالا از جمله پتاسیم و کلسیم می باشد.

پخش عمده شیره انجیر ارگانیک

شیره انجیر ارگانیک

امروزه مشکل کم خونی و فقر آهن بیشتر بانوان و کودکان ایرانی را درگیر خود کرده است.
برای حل این مشکل می توان از شیره انجیر که از میوه انجیر که دارای آهن بالا می باشد استفاده کرد.
این شیره به راحتی در یخجال یا حتی خارج از یخچال قابل نگهداری می باشد.
شیره انجیر ارگانیک دارای ویژگی هایی است
• دارای رنگ شفاف و زلال
• بدون شکرک زدگی
• دارای رایحه میوه انجیر
• غلظت مناسب
• شیرینی طبیعی
• رنگ قهوه ای شفاف

پخش عمده شیره انجیر ارگانیک

پخش عمده شیره انجیر

مراکز پخش عمده شیره انجیر در بازار وجود دارند که اقدام به عرضه مستقیم محصول،

با رعایت تمام استاندراد ها طبق معیار های بالا می نمایند.
اگر شما خریدار عمده این محصولات هستید، پیشنهاد می کنیم.
تا با مراجعه به این مراکز پخش عمده شیره انجیر لذت یک خرید آسان و با صرفه اقتصادی را تجربه نمایید.

پخش عمده شیره انجیر ارگانیک

بهترین شیره انجیر ارگانیک

شیره میوه انجیر ماده‌ای است شیرین و از دیدگاه طب سنتی ایرانی دارای طبع گرم و تر می باشد.
این ماده از حرارت‌ دهی و تغلیظ آب این میوه پر خاصیت به دست می آید.
بیش تر باغدار های انجیر برای استفاده از میوه انجیر در فصل های دیگر و افزایش ماندگاری آن،فرآورده های این میوه را تولید می کنند.
به این صورت که این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می کنند.
انجیر رسیده سریع تر خراب می گردد، وقتی که انجیر به شیره تبدیل شود، همه خواص انجیر به صورت فشرده در اختیار شما قرار می گیرد.
به این صورت که با مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر به اندازه یک فنجان میوه انجیر خاصیت وارد بدن شما می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما