بهترین انواع شیره انگور تولید ایران

بهترین انواع شیره انگور تولید ایران معمولا در ناحیه غربی کشور عرضه می گردد.

که باغ های فراوان انگور داشته باشند و هر ساله شاهد برداشت حجم بالایی از انگور قرمز و سفید در این مناطق می باشیم.

می توان به شهرستان های ارومیه، خوی، قزوین، همدان، ملایر اشاره کوتاهی داشت.

که بهترین انگور های ایران را دارند و این مناطق را با باغ های انگور می شناسند.

خصوصا ارومیه که فصل انگور زبانزد خاص و عام خواهد شد.

بهترین انواع شیره انگور

خیلی از ایرانی ها شیره انگور را دوشاب می نامند و شاید علت آن این باشد که دوش به معنای شب و آب هم به معنای آب انگور باشد.

زیرا در اصل ایرانی ها دوشاب را به شیره انگوری که شب بر آن گذشته باشد و کمی مزه ترشی به خود گرفته خواهند گفت.

البته دقت کنید ترشی که مد نظر است با ترشی ماندگی و خرابی شیره انگور کاملا متفاوت می باشد.

بهترین شیره انگور همین دوشابی است که سرشار از آهن و فیبر است.

غلظتش نسبت به بقیه شیره ها کمی رقیق تر است.

و معمولا برای شربت درست کردن از آن کمی رقیق ترش کرده و با اضافه کردن آب و شکر آن را میل می نمایند.

البته دوشاب را برای صبحانه نیز می توان استفاده کرد و با کره حیوانی بسیار خوشمزه می شود.

بهترین شیره انگور را دوشاب در نظر گرفتیم.

بهترین انواع شیره انگور

تهیه دوشاب به شیوه سنتی

برای تهیه کردن دوشاب به روش سنتی کافیست :

• شستشوی انگور
• غیر مستقیم کوتاه جلوی نور آفتاب باشد.
• پاک کردن انگور
• جوشاندن انگور
• جوشیده آن را در صافی کرده
• جوشاندن دوباره
• هنگامی که به رنگ قهوه ای رسید کم کم هم میزنیم.

بعد از چند باری که هم زده شد با غلظت مورد نظرتان دوشاب شما آماده است و می توانید در یخچال یا فضای باز ملایمی گذاشته تا سرد شود.

استان های تولیدکننده بهترین دوشاب ایرانی

در این استان ها انگور قرمز و سفید به وفور یافت می شود و به سادگی می توان بهترین دوشاب ایرانی را به صورت طبیعی، خالص و ارگانیک تهیه کرد:

• آذربایجان غربی
• قزوین
• همدان
• کردستان
• کرمانشاه
• آذربایجان شرقی
• لرستان

بهترین انواع شیره انگور

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما