قیمت خرید انواع شیره خرما ارگانیک را به چه شکلی استعلام خواهید گرفت؟
برای خرید شیره خرما اصل و درجه یک کدام مرکز مراجعه کرده و از کجا مطمئن می شوید.
که در خرید با حجم بالا کیفیت اصل شیره خرما را تهیه کرده اید؟
شیره خرما یکی از انواع شیره جاتی است که در ایران حجم بالایی از آن خرید و فروش می شود.
زیرا به تنهایی طرفداران خاص خود را داشته است.
و همچنین برای مخلوط شدن جهت تولید سه شیره و چهار شیره نیز نیاز است.
به علت اینکه شیره خرما جایگزین مناسب و مفیدی برای شیرین کننده های تصفیه شده و صنعتی است.
تولید و تقاضایش به شدت در ایران روز به روز در حال افزایش است.
روش تهیه شیره خرما
دو روش سنتی و صنعتی برای تهیه شیره خرما وجود دارد.
در روش صنعتی که به کمک گرما و آب تهیه می شود.
کارخانه ها و گاها دستگاه های ماشینی دخیل می شوند.
و سپس بسته بندی آن به وسیله دستگاه های بسته بندی انجام می شود.
در روش سنتی نیز با انباشتن مقدار زیادی خرما در محل های خاصی و سپس بسته بندی آن شیره خرما به دست می آید.
البته سه روش زیر برای تهیه شیره خرما به روش سنتی وجود دارد.
• روش گرم کردن یا جوشاندن
• روش تهیه شیره در حوضچه سیمانی ( روش سرد )
• طریقه حصیر
سعی کنید همیشه در خرید هایتان شیره خرما سنتی و ارگانیک را تهیه کنید.
البته معایبی نیز در روش شیره خرما به روش سنتی وجود دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
معایب روش سنتی تهیه شیره خرما
• اصول بهداشتی به طور کامل رعایت نمی گردد.
• رنگ محصول نهایی بسیار تیره می شود.
• ممکن است گاهی سوخته و یا در روش گرم شیره ته بگیرد.
• غلظت نهایی پایین است.
• گاهی مزه و طعم شیره نامناسب می شود.
• قند کمتری نیز در شیره خرما ارگانیک وجود دارد.
• راندمان تولید نیز نسبت به روش صنعتی پایین تر است.
با همه این معایب و مواردی که گفته شد بد نیست یکی دو بار نیز شیره خرما ارگانیک را تهیه کرده و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.