خرید شیره خرما به قیمت عمده فروشی از طریق نمایندگی های عرضه این محصول امکان پذیر می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
شیره خرما یک ماده شگفت انگیر و بسیار پر خاصیت می باشد.
شیره خرما یکی از قدیمی ترین فرآورده های خرما می باشد.
زادگاه شیره خرما مناطق جنوبی و خرما پرور کشور می باشد.
تهیه شیره خرما تاریخچه ای طولانی می باشد و به روش های سنتی و صنعتی تهیه می شود.
روش های تولید شیره خرما
امروز مصرف کنندگان شیره خرما تمایل به مصرف شیره هایی دارند که به صورت صنعتی تهیه می شود.
برای تهیه شیره خرما به روش صنعتی از دیگ های بزرگ تحت خلا استفاده می شود.
اما روش های سنتی تهیه شیره خرما شامل موارد زیر می باشد.
- تهیه شیره با جوشاندن میوه خرما
- تهیه شیره در حوضچههای سیمانی
- تولید شیره خرما به طریقه حصیر
خرید شیره خرما به روش سنتی
برخی از مصرف کنندگان شیره خرما بر این باورند، شیره هایی که به روش سنتی تهیه می شوند نسبت به انواع صنعتی آن، از ارزش غذایی بیشتری برخوردار هستند.
اما در واقعیت آیا اینگونه است؟
برخی از معایب شیره های سنتی را با هم بررسی میکنیم:
- عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید و بسته بندی
- نامناسب و تیره رنگ بودن رنگ محصول تولیدی
- پایین بودن راندمان تولید
- پایین بودن غلظت شیره خرما
از این رو مصرف شیره های صنعتی، پیشنهاد ما به خریداران و مصرف کنندگان این محصول می باشد.
نگهداری از شیره خرما
برخی از مصرف کنندگان شیره های گیاهی از ترش شدن و کپک زدن این محصول گلایه میکنند.
شیره های گیاهی مرغوب به دلیل غلظت مناسب خود، دارای رطوبت کمی هستند.
به همین دلیل از ماندگاری بالایی برخوردار می باشند و برای نگهداری از آن نیازی به یخچال نیست.
اگر شیره ای که خریداری کرده اید کپک میزند، علت آن مرغوبیت پایین و رطوبت بالای آن می باشد.
پیشنهاد میکنیم شیره های گیاهی را درون ظروف شیره ای درب بسته و در مکانی به دور از تابش آفتاب نگهداری نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.