بهترین انواع شیره انگور تولید ایران معمولا در ناحیه غربی کشور عرضه می گردد.
که باغ های فراوان انگور داشته باشند و هر ساله شاهد برداشت حجم بالایی از انگور قرمز و سفید در این مناطق می باشیم.
می توان به شهرستان های ارومیه، خوی، قزوین، همدان، ملایر اشاره کوتاهی داشت.
که بهترین انگور های ایران را دارند و این مناطق را با باغ های انگور می شناسند.
خصوصا ارومیه که فصل انگور زبانزد خاص و عام خواهد شد.
بهترین انواع شیره انگور
خیلی از ایرانی ها شیره انگور را دوشاب می نامند و شاید علت آن این باشد که دوش به معنای شب و آب هم به معنای آب انگور باشد.
زیرا در اصل ایرانی ها دوشاب را به شیره انگوری که شب بر آن گذشته باشد و کمی مزه ترشی به خود گرفته خواهند گفت.
البته دقت کنید ترشی که مد نظر است با ترشی ماندگی و خرابی شیره انگور کاملا متفاوت می باشد.
بهترین شیره انگور همین دوشابی است که سرشار از آهن و فیبر است.
غلظتش نسبت به بقیه شیره ها کمی رقیق تر است.
و معمولا برای شربت درست کردن از آن کمی رقیق ترش کرده و با اضافه کردن آب و شکر آن را میل می نمایند.
البته دوشاب را برای صبحانه نیز می توان استفاده کرد و با کره حیوانی بسیار خوشمزه می شود.
بهترین شیره انگور را دوشاب در نظر گرفتیم.
تهیه دوشاب به شیوه سنتی
برای تهیه کردن دوشاب به روش سنتی کافیست :
• شستشوی انگور
• غیر مستقیم کوتاه جلوی نور آفتاب باشد.
• پاک کردن انگور
• جوشاندن انگور
• جوشیده آن را در صافی کرده
• جوشاندن دوباره
• هنگامی که به رنگ قهوه ای رسید کم کم هم میزنیم.
بعد از چند باری که هم زده شد با غلظت مورد نظرتان دوشاب شما آماده است و می توانید در یخچال یا فضای باز ملایمی گذاشته تا سرد شود.
استان های تولیدکننده بهترین دوشاب ایرانی
در این استان ها انگور قرمز و سفید به وفور یافت می شود و به سادگی می توان بهترین دوشاب ایرانی را به صورت طبیعی، خالص و ارگانیک تهیه کرد:
• آذربایجان غربی
• قزوین
• همدان
• کردستان
• کرمانشاه
• آذربایجان شرقی
• لرستان
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.